Protræner i Hvalpsund golfklub

 

Mads Iversen er træner i Hvalpsund Golf Club, hor han startede i sæsonen 2023.

Mads er en super skarp træner, så vores kommende kursister og nye medlemmer har virkelig en kapacitet, som kan hjælpe dem med golfteknikken.

Mads Iversen præsenterer sig selv:

Kære medlemmer i Hvalpsund golfklub

Jeg er uddannet PGA Pro og PING Custom Fitter.
Udover at være Hvalpsunds nye træner er jeg også træner i Morsø GK hvor jeg også har golf shoppen, samt i Sydthy en dag om ugen.

Jeg har 17 års træner/shop erfaring fra Morsø GK og Skive GK. Nogle år har jeg samtidig haft undervisning/shop i andre klubber. Det drejer sig om Storådalen, Lübker og Himmerland.

Før jeg tog træneruddannelsen spillede jeg 3 år på Challenge- og Ecco Touren og var inden overgangen til Pro, på landsholdet i samlet 6 år. Derudover har jeg været dansk mester i Longdrive i 2007 & amp; 2008.


Jeg bor i Skive med min familie.

Det bliver de fleste tirsdage i sæsonen, jeg er i klubben - sen eftermiddag og aften har jeg holdundervisning for klubben.

Jeg håber, derudover der er grundlag for individuel undervisning, tilpasning af udstyr m.m.
Konkret vil jeg tilbyde: privat undervisning med video/TrackMan, fitting af udstyr, mulighed for banelektioner. Afhængig af behovet har jeg mulighed for at tilbyde ovenstående efter aftale, også andre dage end tirsdag. Individuelle lektioner, fitting mm. er der mulighed for før kl. 16.00 efter aftale.

Vejledning og fitting af udstyr med TrackMan, vægter jeg højt. Der kan være meget at hente på præcision, længde, boldkontakt m.m med tilpasset udstyr. Det var en øjenåbner første gang jeg selv blev fittet med TrackMan af PING. Efter test af 10 drivere var den der fungerede bedst, målt på 12 slag med hver, 29 meter længere og 4 meter tættere målet i gennemsnit i forhold til den jeg havde sværest ved at kontrolere.

Det taler for sig selv og som regel er det heldigvis sådan, at det produkt der slår mest lige også slår længst. Jeg har mulighed for at bestille hjem fra stort set alle leverandører, så er der et ønske, som jeg ikke har på lager, bestiller jeg det gerne hjem til konkurrencedygtig pris. Jeg kan varetage stort set alle reparationer og har velassorteret lager af forskellige grips, skafter m.m.

Prismatcher billigste danske pris på udstyr + evt. fragt og fitting.

Alle lektioner er med video gennemgang og TrackMan efter behov.
Lektioner, fittings m.m. aftales på tlf. 24471430 eller mads.iversen@skiveindoor.dk.

Jeg ser frem til at møde mange nye mennesker og være med til at give Hvalpsund GK et golfmæssigt skub i den rigtige retning.

 

Med venlig hilsen Mads Iversen

 

Pga Traener Mads Iversen (2)