Seneste nyheder

GOLF - Et tilbud i samarbejde med Ældresagen, diabetes, hjerteforeningen og Hvalpsund Golf Club.

Mandage kl. 9:00 - 11:30

Første gang den 15. april - sidste gang 24. juni

Golf spillet introduceres gennem øvelser på træningsanlæg og spil på 9-hulsbane.

Tilbuddet henvender sig til nybegyndere og let øvede. Der vil være hjælp og gode råd fra øvede, frivillige golfspillere.

Klubben stiller golfudstyr til rådighed i perioden - ligesom klubhus, 9-hulsbane og træningsfaciliteter er åbne for deltagerne i hele perioden.

Efterfølgende kaffe og hyggeligt samvær.

Pris: De første 4 gange er gratis - derefter 400 kr. for 5. maj til 1. august - fra august og resten af året 500 kr.

Ønsker man at starte nybegynder hold og tage golfkørerkort forhøjes prisen tilsvarende.

--0--

Midt i maj kan vi markere Hvalpsund Golf Clubs 15 års jubilæum.

Det skal fejres..

I weekenden 16-18 maj markerer vi 15-året for starten på Hvalpsund Golf Club. Samme dag kan vi også fejre, at det er 2 år siden, at Lene overtog forpagtningen i restauranten.

Vi fejrer det hele wekenden med et godt tilbud på greenfee og mad.

15 Aars Jubilaeum Maj 2024

--o--

Åbningsmatch Hvalpsund Golf Club søndag den 7. april 2024

Matchleder Lindy Nielsen bød velkommen til åbningsmatchen med sponsor Din Tøjmand Farsø ved Finn Bisgaard.

78 deltager stillede til start i Hvalpsund Golf Club. I timerne op til match start var vejret ikke for godt, der var en del regn, men en halv time før start holdt regnen op og det blev helt flot forårsvejr - dog med en del blæst, men dog med nogle flotte scorer
.
A - rækken vindere blev Louise Michelsen med 38 point, Hanne Klitgaard Madsen med 35 point og Flemming Pedersen med 33 point.
B - rækken vindere blev Kirsten Holm Nielsen med 39 point, Peter Dahl med 33 point og Jens Kvorning med 33 point og rosende omtale til Erik Kvist med 33 point
C - række vindere blev Jonas Hauschildt med 41 point, Mette Sørensen med 39 point og Peter Møller med 36 point og rosende omtale til John Andersen med 36 point

På 9 huls banen blev der spillet 2 x 9 huller og vinderen blev Søren Rokkedal med 33 point. I alt var der 4 deltagere.

Nærmest flaget på dagen blev på hul 7 Else Marie Madsen 2,24 meter og på hul 15 Søren Emil Nøhr 3,93 meter.

Efter matchen var der præmieoverrækkelse og der blev serveret en lækker frokostplatte til alle deltagere.

Tak for en dejlig dag til sponsor Din Tøjmand ved Finn Bisgaard og tak til Matchudvalget.

Vinderne Af A Bningsmatch Din Toejmand Farsoe Den 7 April 2024 1
På billedet ses matchsponsor Finn Bisgaard fra Din Tøjmand med de deltagere som modtog præmier ved matchen.