Nyheder

 

Sidste nyt 19.marts 2020 - Golfklubben er lukket indtil videre

Hvalpsund Golf Club bakker op om Dansk Golf Union beslutning om at lukning af golfbaner, træningsfaciliteter og klubhuse.

Derfor lukker Hvalpsund Golf Club begge baner, klubhus og træningsfaciliteter fra fredag den. 20. marts kl. 07.00 og indtil videre.

Læs evt. Dansk Golf Union meddeles, se link.

https://www.danskgolfunion.dk/artikel/golfsporten-er-samlet-i-kampen-minimere-spredning-af-corona

 

20190922 120634

 

 

 

Første Hole in One i 2019.

Torsdag eftermiddag den 19. september, var der jubel scener på Hvalpsund Golf Clubs anlæg. Da Gerdt Sørensen var den dygtige spiller der lavede Hole in One på hul 3. Han spillede en golf runde sammen med Peter Dahl, Jesper Lange og Arent Poulsen. Efter endt runde blev Gerdt modtaget i klubhuset med klapsalver og lykønskninger for hans Hole in One. Præmiesponsor på hul 3 er Autogaarden Farsø, præmien som er et gavekort på kr. 1000,00, samt den obligatoriske flaske whisky.

 Hole In One Hul 3 19 September 2019

 

 En glad Gerdt Sørensen for her overtrækket præmien af formanden Hardy Mortensen Hvalpsund Golf Club, præmien fra Autogaarden Farsø som er et gavekort på Kr. 1000,-.

 

 

Besøg fra Odder Seniorgolf

Onsdag 28.august havde Hvalpsund Golf Club arrangeret en dags bustur for Odder Golfklubs Seniorklub.

En flot hilsen:

På vegne af alle 106 deltagere fra Odder Seniorgolf Klub, vil vi gerne takke for en fantastisk golf dag hos jer i Hvalpsund Golfklub, onsdag d. 28.8.2019.
Det var en totaloplevelse, som blev indfriet til fulde – banen, omgivelserne, maden, faciliteterne og frivillige medlemmer som bare stod på pinde for os.
Tak for donationerne til “nærmest flaget” - tak for de fine bolde med hver deltagers navn, og ikke mindst tak for et professionelt forarbejde forud for dagen.
Det blev en udflugts dag, som alle vil huske fremadrettet. 
På vegne af medlemmer og udvalg.
Odder Seniorklub.

Odder Golfklub I Hvalpsund 2019

 Deltagerne fra Odder Seniorgolf

 

 

 

 

(Resultater ses under fanen Golfklubben - klubmatcher)