Baneguide - 3D

Hul 1

Information
Par: 5
Handicap: Index 1
Gul tee: 432 m
Rød tee: 378 m

Beskrivelse
Svært par 5 hul. Pas på med driveren, for er slaget ikke præcis, er der træer i begge sider i spil. Hold dig på fairway og slå ned i bunden før søen i andet eller tredje slaget, og du har et overkommeligt indspil til den hævede green. 


Hul 2

Information
Par: 4
Handicap: Index 9
Gul tee: 267 m
Rød tee: 233 m

Beskrivelse
Et kort par 4 med out of bounds i venstre side og masser af krat og træer i højre. Bunkeren i højre side af fairway, opsnapper slicede slag. Hullet er nogenlunde åbent og har en hældende green, der er hurtig og beskyttet af greenbunker.


Hul 3

Information
Par: 3
Handicap: Index 15
Gul tee: 145 m
Rød tee: 122 m

Beskrivelse
Par 3 hullet med green, der er placeret i en skovlysning med en bunker foran. De mange små pukler på green, gør det til en udfordrende oplevelse.  


Hul 4

Information
Par: 4
Handicap: Index 5
Gul tee: 336 m
Rød tee: 278 m

Beskrivelse
Spændende par 4 park-hul. Flaget ses hele vejen og semi-roughen er holdt nede. Det er muligt, at finde sin bold, selv med et skævt drive. Den udfordrende green med flere plateauer er beskyttet bag bunker, der er svær at se på afstand.


Hul 5

Information
Par: 4
Handicap: Index 13
Gul tee: 296 m
Rød tee: 253 m

Beskrivelse
Kort åbent par 4 hul med lav semi-rough, hvor du rolig kan angribe. Undgå bunkerne på hver sin side af green og en fornuftig score er inden for rækkevidde. Pas dog på at greenen ikke snyder dig


Hul 6

Information
Par: 4
Handicap: Index 3
Gul tee: 391 m
Rød tee: 332 m

Beskrivelse
Langt par 4 hul med dog leg venstre med masser af bunkers i knækket. Pas på med, at slå over roughen, da det ender oftest med en tabt bold. Slå ned i knækket og derefter mod greenen, der ligger hævet med bunkers i højre og skrænt bag ved.


Hul 7

Information
Par: 3
Handicap: Index 17
Gul tee: 119 m
Rød tee: 100 m

Beskrivelse
Flot par 3 hul med en betagende fjord baggrund. Kend længden på dine jern og undgå vandet i venstre, og det er et overkommeligt kort par 3 hul


Hul 8

Information
Par: 4
Handicap: Index 7
Gul tee: 349 m
Rød tee: 293 m

Beskrivelse
På hul 8 slår du op af bakke til en fairway med to bunkers i højre side. Det kan virke lidt blindt fra tee. Sigt efter venstre side af bunkeren du kan se fra tee, og du kommer ikke på helt gale veje. Pas på greenbunker i venstre side.


Hul 9

Information
Par: 4
Handicap: Index 11
Gul tee: 317 m
Rød tee: 284 m

Beskrivelse
Kort par 4 hul, hvor det gælder om, at undgå bunkers i højre. Med klubhuset i baggrunden, spilles der til en hældende og hurtig green, beskyttet af en bunker foran. Gode muligheder for en fin score, når hullet ikke skal spilles i modvind.


Hul 10

Information
Par: 4
Handicap: Index 14
Gul tee: 289 m
Rød tee: 249 m

Beskrivelse
Kort par 4 hul. Svag dog leg højre sluttes af med en green, hvor det er vigtigt, at undgå bunkers, da de har nogle meget udfordrende kanter. Langt slående vil slå i højre side af fairway og flyve bolden over bunkeren.


Hul 11

Information
Par: 3
Handicap: Index 10
Gul tee: 171 m
Rød tee: 140 m

Beskrivelse
Banens sværeste og bedste par 3. Green er beskyttet af sø i højre side lidt før green, samt bunkers i begge sider. Green virker lille fra tee og kan være meget svær at ramme i udslaget. Et virkelig flot men samtidig udfordrende hul.


Hul 12

Information
Par: 5
Handicap: Index 2
Gul tee: 472 m
Rød tee: 407 m

Beskrivelse
Utrolig flot par 5 hul langs vandet. Bred fairway, så driveren skal i spil. I slutningen af det flotte hul, knækker hullet til venstre, op af bakke til en udfordrende green, hvor bunker bag greenen opsamler de bolde der ruller for langt. 


Hul 13

Information
Par: 4
Handicap: Index 12
Gul tee: 330 m
Rød tee: 279 m

Beskrivelse
Smukt beliggende par 4 hul langs vandet med masser af dyreliv. I drivet er fairway bunker i spil, så sørg for at komme godt til venstre. Den åben green er beskyttet af bunkers i begge sider.


Hul 14

Information
Par: 4
Handicap: Index 8
Gul tee: 369 m
Rød tee: 307 m

Beskrivelse
Hullet spilles ofte spilles i modvind, så hold drivet nede. Bred fairway med bunker i højre side. Indgangen til green er smal og beskyttet af greenbunkers både for og bag. Lav højt indspil og land bolden blødt på den lækre green.


Hul 15

Information
Par: 3
Handicap: Index 18
Gul tee: 143 m
Rød tee: 120 m

Beskrivelse
Banens letteste hul. Men lad dig ikke narre, for der er bunker i spil i begge sider og green har en svag hældning. Holder du hovedet koldt, er en god score inden for rækkevidde.


Hul 16

Information
Par: 5
Handicap: Index 4
Gul tee: 467 m
Rød tee: 375 m

Beskrivelse
Smalt skovhul med svær indgang, der kan tage pusten fra de fleste. Undgå træerne i begge sider på dette flotte par 5 hul. Green ligger smukt i bunden, hvor træerne ender, men er godt beskyttet af greenbunkers i begge sider.


Hul 17

Information
Par: 3
Handicap: Index 16
Gul tee: 182 m
Rød tee: 147 m

Beskrivelse
Banens sidste og længste par 3 hul, der ligger godt beskyttet bag greenbunker i højre side. Greenen er kuperet så brug tid på at læse greenen.


Hul 18

Information
Par: 5
Handicap: Index 6
Gul tee: 440 m
Rød tee: 363 m

Beskrivelse
Runden afsluttes med endnu en langt og flot skovhul og her skal du for alt i verden blive på fairway og undgå træerne i begge sider. Green ligger beskyttet af greenbunker, men er nogenlunde til at gå til, hvis ellers du når derop.