Velkommen som nyt medlem i Hvalpsund Golfklub. På denne side vil vi forsøge at guide dig ind i golfens verden. Og så vil vi opfordre dig til at bruge vores erfarne medlemmer, som altid står klar med råd og vejledning.

Et typisk forløb for en ny golfspiller i Hvalpsund Golfklub kan se sådan ud: 

  1. Start på begynderhold med 8 x træning under vejledning af instruktør. 

  1. Frit spil på par 3 banen, hvor der også arrangeres dage, hvor dygtige mentorer vil guide dig ind i sporten.

  2. Afsluttende kaninmatch på den store bane og efterfølgende udstedelse af “golfkørekort”.

  3. Du øver dig fortsat på 9-hullers banen og mærker, at du udvikler dit spil. Måske finder du en eller to fra dit begynderhold, som du mødes og spiller med. 

  4. Efter 3 måneders prøvemedlemskab melder du dig ind som medlem i Hvalpsund Golfklub, enten som medlem med adgang til hele baneanlæget eller som medlem med adgang til 9-hullers banen. Når dit kontingent er betalt, er det bare at spille løs. Vil du spille på andre klubbers anlæg skal der betales såkaldt greenfee for hver gang man spiller, medmindre man er medlem af Golfringen Limfjorden.

  5. Du får mod på at deltage i en eller flere af de interne klubber: Tirsdagsklubben, Onsdagsklubben og Torsdagskluben. Her vil du møde mange nye golfvenner og få mange gode oplevelser på vores smukke anlæg.

  6. Du har fået blod på tanden og deltager i en af vores mange turneringer.

  7. Du får endnu mere blod på tanden og melder dig ind i Golfringen Limfjorden, som giver mulighed for at fritspil på 9 baner i det nord- og vestjyske.

 

Hvis du vil læse lidt om de forskellige spilfomer, man kan benytte, kan du læse mere  HER.

Du kan også læse lidt om de mange specielleudtyk fra golfsporten HER