Nyt medlem

I Hvalpsund Golfklub står vi altid klar til at byde nye medlemmer velkomne - uanset om du er nybegynder i sporten eller har spillet i mange år.

Som erfaren spiller, kender du måske allerede vores bane fra tidligere besøg. Som medlem vil du opleve en klub med "højt til loftet", engagerede medlemmer, som gerne hjælper til med at vedligeholde banen eller oprette klubber i klubben. Vores velplejede og smukt beliggende baner er åbne hele året og er kun lukkede, når vejret for alvor viser tænder. Med andre ord får du mulighed for at spille golf hele året, hvis du er medlem af Hvalpsund Golfklub.

Vores dygtige træner står til rådighed en gang om ugen med fællestræning, som er gratis for medlemmer. Det kræver dog tilmelding, så vi opnår fornuftige holdstørrelser.

Se muligheder for medlemskab HER.

For yderligere spørgsmål og information, kontakt gerne:

Jarrit Hansen

Mail: info@hvalpsundgolfclub.dk