Officiel baneindvielse

 


Indvielse 1

Officiel baneindvielse 

Lørdag den 16. maj 2009 blev golfbanen i Hvalpsund officelst indviet

Formand for Hvalpsund Golf ApS Kai Ole Sørensen bød velkommen og gennemgik dagens program og bad de mange gæster, der var mødt talstærk op til åbningen bevæge sig mod 1. teested.

På teestedet takkede formanden for Hvalpsund Golf Club Hardy Mortensen for den store opbakning, der gennem hele forløbet har været til golfklubben fra erhvervslivet, lokalbefolkningen og klubmedlemmerne. 

Derefter fik formand for Farsø Erhvervsråd, spare-kassedirektør Mogens Jensen ordet, og han gav udtryk for stor glæde over, at Hvalpsund har fået et skønt golfanlæg til glæde og gavn for både lokalbefolkningen, erhvervslivet og turismen. Ikke kun for Hvalpsund, men for hele Vesthimmerland. Borgmester Jens Lauritzen lykønskede Hvalpsund med det nye flotte golfanlæg og klippede snoren og åbnede officielt banen.

 

Indvielse 2

Skotsk stemning og sækkepibespil

Derefter skulle de tre talere traditionen tro, slå de første slag på den nye golfbane. De begyndte så småt at gøre sig klar, og lige før det første slag skulle slås, kom en svag tone i det fjerne. Lyden blev højere og pludselig kunne man skimte en skotte, spillende på en sækkepibe komme nærmere. Da han ankom til teestedet fik mange tankerne tilbage til golfens moderland og man kunne nærmest fornemme hvordan stemningen ville have været for over hundrede år siden på St. Andrews, hvor golfen fik sin oprindelse.

Efter det stemningsfyldte øjeblik slog Jens Lauritzen, Mogens Jensen og til sidst Hardy Mortensen de første bolde på den ny golfbane med en trækølle der lignede en man brugte i golfsportens ungdom.

 

Indvielse 6

3D animationsfilm havde verdenspræmiere

Herefter gik turen tilbage til klubhuset, hvor der ventede gæsterne endnu en verdenspremiere. Bestyrelsesmedlem i golfklubben og formand for markedsførings- og sponsorudvalget, Torben Pedersen, afslørede, at der bag det røde klæde på væggen, gemte sig et kæmpemæssig TV. Derefter blev der præsenteret en 3D animationsfilm over golfanlægget og de 18 huller på turneringsbanen. ”Vi vil vise skotterne, og resten af (om)verdenen, at vi har et fantastisk golfanlæg her i Hvalpsund” fortalte Torben Pedersen.

Udover at man kan se 3D animationsfilmen i klubhuset, vil det også være muligt at se filmen på klubbens website 

Efter den officielle indvielse var der frokostbuffet for de indbudte gæster og indvielsesmatchen blev skudt i gang.

Indvielsesmatch

Indvielsesmatchen blev spillet i tre rækker, hvor A- og B-rækken blev spillet på 18 hullers banen, mens C-rækken blev afviklet på 9 hullers banen. A-rækken blev vundet af Preben Havemose med 34 point foran Hugo Rasmussen og Petra Christensen med hver 33 point og Bjarne Møller med 32 point. I B-rækken løb Tonni Jessen med sejren med 36 point og henviste Morten Hansen og Bent Sørensen til de næste pladser med 35 point, og Vagn Overgård fik 33 point. C-rækken blev vundet af Kirsten Nielsen foran Jørn Pedersen, begge med 46 point. De dygtige golfspillere blev alle præmieret med flotte gaver sponseret af Tyge Tolstrup A/S.

 

Indvielse 7Festlig afslutning

Efter indvielsesmatchen var der fest for klubbens medlemmer med lækker 3-retters menu, festtaler, musik, dans og sang. En enkelt caddy havde dog sneget sig ind, for at fortælle om hvordan tingene går for sig ude i den store (golf)verden og på Europa- og PGA-touren.

Men en stor og festlig dag for alle golfere i Hvalpsund.