Nye medlemmer

Har du lyst til at prøve kræfter med den fascinerende og udfordrende golfsport, så er hvalpsund Golfklub lige stedet. Vi har dygtig træner, flotte faciliteter og et væld af muligheder, uanset om du er helt ny eller allerede har snuset lidt til spillet.

Golfens Dag søndag den 14. april

Vi holder åbent hus på ”Golfens Dag” søndag den 14. april kl. 10.00 – 14.00

Vi glæder os til at se dig og kan blandt andet tilbyde:

Et prøvemedlemskab til 895, - kr.

- 8 lektioner af vores professionelle træner

- Spil med mentorer en gang om ugen

- Frit spil på 9 – huls banen alle dage i 3 mdr.

- Adgang til alle klubbens faciliteter, udslagsbane m. gratis bolde

- Lån af udstyr

- Afsluttende kaninmatch og "golfkørekort"

Vores begynderudvalg af mentorer står klar til at hjælpe og byde dig velkommen ind i en vidunderlig golfverden.

Læs mere om medlemskab af klubben HER.

For yderligere spørgsmål og information, kontakt gerne:

Jarrit Hansen

Mail: info@hvalpsundgolfclub.dk

GOLF - Et tilbud i samarbejde med Ældresagen, diabetes, hjerteforeningen og Hvalpsund Golfklub.

Mandage kl. 9:00 - 11:30

Første gang den 15. april - sidste gang 24. juni

Golf spillet introduceres gennem øvelser på træningsanlæg og spil på 9-hulsbane.

Tilbuddet henvender sig til nybegyndere og let øvede. Der vil være hjælp og gode råd fra øvede, frivillige golfspillere.

Klubben stiller golfudstyr til rådighed i perioden - ligesom klubhus, 9-hulsbane og træningsfaciliteter er åbne for deltagerne i hele perioden.

Efterfølgende kaffe og hyggeligt samvær for xxx kr.

Pris: De første 4 gange er gratis - derefter 400 kr. for 5. maj til 1. august - fra august og resten af året 500 kr.

Ønsker man at starte nybegynder hold og tage golfkørerkort forhøjes prisen tilsvarende.