Protræner i Hvalpsund golfklub

Ny træner i Hvalpsund

Der skal lyde et meget stort velkommen til vores nye pro-træner Kristian Jeppesen

Pro Træner Kristian Jeppesen 2020

Jeg er 41 år gammel. Jeg har været PGA-træner siden 2004, hvor jeg startede i lære i Brønderslev Golfklub.
Jeg blev udlært fra PGA-træner skolen i 2008, og har siden da været tilknyttet flere forskellige klubber.
Siden 2017 har jeg været tilknyttet Sebber Kloster Golf Klub.

Jeg har en videnskabelig tilgang til golfsporten, og tager på relevante kurser for hele tiden at blive klogere på de forskellige teknikker, som gør golf spillet lettere. Det var igennem et af disse kurser (Stack and Tilt – 2014), at jeg fandt ud af at golfsvinget kan sættes i system, og at der faktisk findes en model af golfsvinget som bygger på videnskab.

Jeg hjælper altid gerne, så har du spørgsmål om stort eller småt, så tag endelig fat i mig.

Jeg glæder mig til endnu en stor sæson, med masser af gode oplevelser på træningsanlægget, på banen og i klubhuset.

Med venlig hilsen,
Kristian

Der er mange måder at forbedre dit golfspil på. Men én ting kommer du ikke uden om; træning, træning og træning.

Aw7