Begynderkursus

Begynderhold

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opstart nybegynderhold april 2020

Golfens dag søndag den 26. april 2020 er aflyst (Åbent hus). DGU har nu givet anbefalinger vedr. åbning af træningsfaciliteter i perioden til den 10. maj 2020 iht. sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Hvalpsund Golf Club starter begynderhold mandag den 27. april kl. 17.00 og 18.00 mødested under terrassen ved klubhuset syd. Da vi ikke vil bruge annoncekroner denne gang.

Derforvil vi gerne have hjælp af vores medlemmer.

Kender i/du nogen som er interesseret i at prøve kræfter med golfsporten, så giv dem denne besked

Ved gruppelektioner (begynder, juniorer mv.) vil der være 4 elever + træner og en til flere medhjælper til stede, for at overholde krav om 4 elever pr. hold.

Vi starter løbende begynderhold op og har du lyst til at være med og blive prøvemedlem i Hvalpsund Golf Club, så kontakt Jarrit Hansen tlf. 25160500 eller mail: sportsacademy@sport.dk

Begynderhold april 2020.

Lektioner golf.

Kl. 17.00 - 18.00 og 18.00 – 19.00

Mandag den 27. april 2020             Lektion 1.   Grundsving

Mandag den 4. maj                            Lektion 2.   Putt

Mandag den 11. maj                          Lektion 3.   Korte indspil

Mandag den 18. maj                          Lektion 4.   Lange indspil

Mandag den 25. maj                          Lektion 5.  Bunker

Mandag den 8. juni                            Lektion 6.   Regler og banegennemgang

Mandag den 15. juni                         Lektion 7.   Rep. Af alt indlært.

Kaninmatch for nye medlemmer afholdes tirsdag i juni kl. 17.00 hvor der spilles på de første 9 huller på 18 huls banen.

Der kommer yderlig information omkring kaninmatch først i juni.

Udstyr kan lånes

I prøvemedlemskabet får du:

-  Begynderkursus med 7 lektioner af pro træner
-  Frit spil på pay- og playbane i 3 måneder
-  Fri adgang til klubbens faciliteter
-  Gratis bolde på driving range (ved lektioner)
-  Invitationer til matcher
-  En masse nye golfvenner

Prøvemedlemskab
Kr. 500,00 Ynglinge og Senior
Kr. Junior Gratis

For nærmere information eller tilmelding kontakt venligst sekretariatet på telefon 96985000