Oprettet: 4. august 2020

Klubmatch: Kop & Kande Farsø.

Søndag den 2. august havde Hvalpsund Golf Club klubmatch hvor Kop & Kande Farsø var sponsor. Der var tilmeldt 80 deltager, matchen blev gennemført i et perfekt vejr hvor temperaturen var hel fin og lidt vind, men perfekt at spille golf i. Dette kunne også ses på de pæne scorer der blevet lavet i matchen i de forskellige rækker.

Der blev spillet i 3 rækker, nærmest flaget på alle par 3 huller og nærmest flag i 2 slag på hul 2.

I rækkerne A, B og C var der følgende vindere.

A rækken: Nr. 1 Hanne Klitgaard Madsen 35 point, Nr. 2 Jørgen Højrup Jensen 34 point, Nr. 3 Søren Farsinsen 33 point og Nr. 4 Ernst Rieks 33 point.

B rækken: Nr. 1 Jørgen Kristensen 39 point, Nr. 2 Danny Wulf Pedersen 37 point, Nr. 3 Gert Hosbond 36 point og Nr. 4 Henrik Sauer 36 point.

C rækken: Nr. 1 Nikolai Overgaard 41 point, Nr. 2 Arne Høyem 37 point, Nr. 3 Eva Dalsgaard 37 point og Nr. 4 Brian Otte Samuelsen 36 point.

Der blev spillet nærmest flaget på følgende huller og vinder på hul 3 Frederik Farsinsen 3,12 meter, hul 7 Ellen Buus 2,28 meter, hul 11 Swot 12,40 meter, hul 15 Nikolai Overgaard 6,40 meter og hul 17 Ejnar Christensen 5,35 meter.

Nærmest flaget i 2 slag på hul 2 var for damer ingen kom på og for herre Søren Farsinsen.

Efter matchen var der præmie overrækkelse, spisning og hyggeligt samvær. Stor tak til dagens sponsor Kop & Kande Farsø v/ Jørgen Højrup Jensen

Match Kop Kande Vinderne August 2020 1

Her ses alle vindere ved klubmatchen i Hvalpsund Gold Club, hvor sponsor Kop & Kande var sponsor.