Klubmesterskab 2020

Oprettet: 5. oktober 2020

Klubmesterskabet 2020

Hvalpsund Golfklub afviklede det årlige klubmesterskab hen over weekenden den 3. – 4. oktober 2020.

Der var meget fin tilslutning med 40 deltager og klubbens matchudvalg havde arrangeret weekenden således, at samtidigt med klubmesterskabet blev der også afviklet en klubmatch over 2 dage.

Vejrguderne holdt hånden over spillerne og sørgede for dejligt golfvejr.

Formanden takkede de frivillige hjælpere og Hvalpsund Golfklubs Matchudvalg for et flot arrangement, med følgende flotte resultater.

Klubmester i damerækken blev Hanne Klitgaard Madsen med 193 slag,

2. pladsen gik til Dorthe Kvorning med 201 slag.

Klubmester i herrerækken blev Kristian Nielsen som flot forsvarede sin titel fra de foregående år med 163 slag.

2. pladsen gik til Mathias Nielsen med 171 slag.

Et stort tillykke til spillerne der kæmpede flot for de fine resultater.

I den sideløbende klubmatch blev de dygtige vindere:

B-klassen blev vundet af Kenneth Larsen, nr. 2 blev Dorthe Kvorning og nr. blev Svend Pedersen.

A-klassen blev vundet af Morten Aaen, nr. 2 blev Bjarne Skov Sørensen, og nr. 3 blev Klaus Bisgaard Pedersen.

Img 2099 Img 2101

Img 2118 Img 2131Img 2127