Oprettet: 16. juni 2020

Klubmatch: Den Jyske Sparekasse.

Søndag den 14. juni havde Hvalpsund Golf Club klubmatch hvor Den Jyske Sparekasse Farsø var sponsor. Der var tilmeldt 83 deltager og vi startede med løbende start fra kl. 08.00 og sidste start kl. 10.40. Det var et perfekt vejr fra morgenstunden høj sol og en let vind fra øst.

Der blev spillet i 3 rækker og der var præmie til nr. 1 i hver række men som noget nyt var der alternativ præmiering som blev uddelt i løbet af dagen mellem hul 9 og 10, præmien gik til den spiller som havde den 3 bedste score efter 9 huller. Samtidige også nærmest flaget på alle par 3 huller og længste drive på hul 12.

I rækkerne A, B og C var der følgende vindere. I række A nr.1 Anders Westh Lauritsen 39 p. I række B nr. 1 Linda Hosbond 37 p. I række C nr. 1 Poul Kristian Poulsen 37 p. Derudover i alt 21 spillere som blev præmieret med den 3 bedste score efter 9 huller.

Vinderne nærmest flaget på hul 3 Per Bisgaard 2,00 meter, hul 7 Ejnar Christensen 1,14 meter, hul 11 Andreas Kvorning 1,51 meter, hul 15 Ernst Rieks 2,60 meter og hul 17 Andreas Kvorning 3,41 meter.

Vinderne længste drive på hul 12. Hos damerne Sofie Bisgaard og herrerne Kristian Rask Lindstrøm

Efter matchen var der ingen præmieoverrækkelse, vinderne vil få besked og præmien skal afhentes i Den Jyske Sparekasse Farsø

Stor tak til dagens matchsponsor Den Jyske Sparekasse Farsø

Djs Match Juni A

Djs Match Juni

Her ses nogle af deltagere ved klubhuset hvor der var grillmedister og Den Jyske Sparekasse Farsø var vært for drikkevarer.