VestJysk Bank Match 2022

Klubmatch: Vestjysk Bank.

Søndag den 28. august havde Hvalpsund Golf Club klubmatch hvor Vestjysk Bank Farsø var sponsor. Der var tilmeldt 76 deltager, alle deltagere var forberedt på et evt. skybrud og havde fundet paraplyer og andet frem, i tilfælde af regn. Men alle prognoser slog fejl, så da matchen startede kl. 09.00 var der et perfekt vejr og en let vind fra nord.

Der blev spillet i 3 rækker, nærmest flaget på alle par 3 huller og længste drive på hul 12.

I rækkerne A, B og C var der følgende vindere.

I række A nr.1 Bjarne Skov Madsen 39 p., nr. 2 Ernst Hansen 39 p., nr. 3 Brian Knudsen 38 p., og rosende omtale Peter Bisgaard 38 p.

I række B nr. 1 Dennis Pedersen 40 p., nr. 2 Anne-Marie Skals 38 p., nr. 3 Mette Møller 38 p., og rosende omtale Børge Poulsen 38.

I række C nr. 1 Anne Bach Poulsen 41 p., nr. 2 Jonna Michelsen 38 p., og nr. 3 Jan Andersen 37 p.

Der blev også spillet nærmest flaget på følgende huller og vinder på hul 3 Bjarne Skov Sørensen 4,41 meter, hul 7 Helle Pedersen. Hole in one, hul 11 Palle Asmussen 7,47 meter, hul 15 Andreas Latz 2,28 meter, og hul 17 ingen på.

Vinderne længste drive på hul 12. Hos damerne Mette Sørensen og herrerne Andreas Latz

Efter matchen var der spisning, præmie overrækkelse og hyggeligt samvær. Stor tak til dagens sponsor, Vestjysk Bank Farsø.

Den 28 August

Vinderne Vestjysk Bank Match Soendag Den 28 August

Her ses alle vinderne ved klubmatchen i Hvalpsund Golf Club, hvor Vestjysk Bank Farsø var sponsor.