Mors dags match

Søndag den 8 maj afholdte Hvalpsund Golf Club en mors dag match i det mest fantastiske solskinsvejr. En mindeværdig smuk dag der blev krydret med flotte resultater på golfbanen.

A-klassen blev vundet af Steen Krog med 36 point og nr. 2 blev Morten Aaen med 34 point.
B-klassen blev vundet af  Dorthe Kvorning med 41 point og Elisa Nyrup blev nr. 2 med samme 41 point.
C-klassen blev vundet af Karen Løve Lundgaard med 39 point og nr. 2 blev Karin Havemose med 37 point.
Nærmest flaget på hul 3 var Helle Pedersen med 3,63 m. og på hul 7 var det Vagn Overgaard med 3,16 m.
Samtidigt med præmieoverrækkelsen, blev der budt velkommen med klapsalver til Lene Bach Andersen, som fremover vil forkæle med besøgende i Hvalpsund Golfrestaurant med dejlig mad.
Mors Dag Match 8 Maj