Din Tøjmand Match 2022

Din Tøjmand match i Hvalpsund Golf Club den 27. marts 2022
Match udvalget ved Palle Asmussen bød velkommen til match med Din Tøjmand ved Finn Bisgaard.
Finn Bisgaard opfordrede til 1 minuts stilhed til ære for hans tidligere chef H.P. Sauers bortgang. H. P. Sauer vil som et mangeårig medlem være savnet i Hvalpsund Golf Club.

Årets åbnings match med i Hvalpsund Golf Club blev afholdt med Din Tøjmand som sponsor i et dejligt forårsvejr, hvilket også afspejlede sig i nogle flotte resultater.

A- Klassen vindere blev Helle Pedersen med 39 point, Anders West med 38 point og Søren Have med 37 point.
B-klassen vindere blev Svend Pedersen med 42 point, Frode Michelsen med 35 point og Jens Kvorning med 35 poimt.
C-klassens vindere blev Keld Bay med 38 point, Elisa Nyrup Nielsen med 38 point og Eva Dalsgaard med 38 point.
Nærmest flaget på dagen blev Svend Pedersen på hul 3, Dorthe Kvorning på hul 7 og Ernst Rieks
på hul 15.
Tak for en dejlig dag sponsor Finn Bisgaard og Din Tøjmand, tak til Match udvalget og de frivillige hjælpere i Hvalpsund Golf Club.
Åbningsmatch 22