Klubmesterskabet Hvalpsund Golf Club 2021

Klubmesterskabet er blev afholdt i weekenden den 11 og 12. september med i alt 27 deltager hvor der var tilmeldt 6 damer og 24 herre. De få der deltog havde en forrygende weekend hvor paraplyen måtte frem nogle gange da vejrguderne ikke helt var med de 2 dage.

I damerækken var den forsvarende klubmester Hanne Klitgaard Madsen næsten urørligt og genvandt mesterskabet i sikker stil.

Hos herrerne var der til gengæld virkeligt kamp til stregen.

Den forsvarende mester Kristian Nielsen og Mathias Nielsen havde begge brugt 166 slag efter 2 runder, så der måtte omspil til på hul 18, inden den forsvarende mester måtte overlade mesterskabet til Mathias Nielsen.

Resultatet blev som følger

Klubmesterskab hos damerne:

Nr. 1 Hanne Klitgaard Madsen 186 slag og nr. 2 Hanne Østergaard 198 slag

Klubmesterskab hos herrerne:

Nr. 1 Mathias Nielsen 166 slag og nr. 2 Kristian Nielsen 166 slag.

For de resterende deltagere fik tilført Hcp med præmier til de 4 bedste:

Nr. 1 Tommy Hansen 138, nr. 2 Niels E Jensen 145, nr. 3 Keld Mørk 145, nr. Lindy Nielsen 145 og   (rosende omtale )nr. 5 Palle Asmussen 145.

Stor tak til Match-udvalget og hjælpere for et flot mesterskabs-arrangement.

Klubmestre 2021 1

Hvalpsund Golf Club klubmestre 2021 Hanne Klitgaard Madsen og Mathias Nielsen

Klubmester 2021 3

Alle vinderne på dagen fra venstre: Hanne Klitgaard Madsen, Keld Mørk, Niels E. Jensen,

Mathias Nielsen, Hanne Østergaard, Kristian Nielsen, Lindy Nielsen og Tommy Hansen.