Herrematch 2021

Herre Match: Hvalpsund Golf Club

Fredag den 22. oktober havde Hvalpsund Golf Club Herre Match. Der var tilmeldt 48 deltager til matchen. Der var en meget blæsende dag, men folk virkede nu alligevel til at være ved godt mod og matchlederen havde fået Ernst Hansen til at køre servicevognen med kaffe, en lille skarp samt et stykke chokolade.

Der blev spillet i to lige store rækker, nærmest flaget på hul 7 og hul 15. Samt længste drive på hul 15.

Der var følgende vindere i A rækken nr.1 Ove Buchwardt 36 p., nr. 2 Arne Falborg 36 p og nr. 3 Bent Møller 36 p.

Der var følgende vindere i B rækken nr.1 Kurt Nørgaard 36 p., nr. 2 Erik Kvist 30 p og nr. 3 Svend Eriksen 30 p.

Vinderne af nærmest flaget på hul 7 Kurt Nørgaard 3,49 meter og hul 15 Jørgen Brunsborg 2.84 meter.

Til sidst længste drive på hul 12 Jørgen Brunsborg

Efter matchen var der præmie overrækkelse, derefter spisning hvor menuen var paneret flæsk m/ persillesovs og tilbehør samt hyggeligt samvær. Stor tak til alle deltagerne.

Herre Match 22 Oktober 2021 Vinderne

Herre Match 22 Oktober 2021 Alle Deltager