Hole In One

Oprettet: 1. oktober 2017

Hole In One Kirsten Holm Nielsen Den 9. Maj 2018 1
En glad Kirsten Holm Nielsen fra Hvalpsund Golf Club, får her præmien på Autogaarden Farsø.

Onsdag aften den 9. maj, var der jubelscener på Hvalpsund Golf-anlæg, da Kirsten Holm Nielsen var den dygtige spiller der lavede hole in one på hul 3. Hun blev efter runden modtaget i klubhuset med klapsalver og lykønskninger af onsdagsklubben. Præmiesponsor på hul 3 er Autogaarden Farsø og som er gavekort på kr. 1000,00, samt den obligatoriske flaske whisky.

Hole In One Helle Pedersen

Onsdag den 27. september, var der jubelscener i Hvalpsund Golf Club, da Helle Pedersen lavede hole in one på hul 7.

Efter runden  blev hun modtaget i klubhuset med klapsalver og lykønskninger af onsdagsklubben.

For præstationen fik den dygtige golfspiller en kyllingekasse og en Coob grill sponseret af Danpo Aars, som er hole in one sponsor på hul 7. Derudover var der samtidig den obligatoriske flaske whisky, der blev overrakt af bestyrelsesmedlem Peter Møller.