Klubmatch: Tøjeksperten Farsø.

Søndag den 25. august havde Hvalpsund Golf Club klubmatch hvor Tøjeksperten Farsø var sponsor. Der var
tilmeldt 74 deltager, ved matchen start var der det perfekt vejr og næsten ingen vind.
Der blev spillet i 3 rækker, nærmest flaget på par 3 hullerne 3, 7 og 15 og nærmest flaget i 2 slag på hul 17.
I rækkerne A, B og C var der følgende vindere.
I række A nr.1 Bjarne Møller 35 p., nr. 2 Erik Østergaard 33 p., nr. 3 Erling Nielsen 32 p.
I række B nr. 1 Linda Hosbond 39 p., nr. 2 Torben Tonnisen 33 p., nr. 3 Anna Marie Dam Jørgensen 30 p.
I række C nr. 1 Arne Høyem 35 p., nr. 2 Bente Bach Poulsen 30 p., nr. 3 Lene Børresen 28 p.

Der blev også spillet nærmest flaget på følgende huller og vinder på hul 3 Bjarne Møller, Hanne K Madsen
og hul 15 Mogens Jensen.
Vinderne af nærmest flaget i 2 slag på hul 17 blev Peter Møller 0,61 meter

Efter matchen var der præmie overrækkelse, spisning og hyggeligt samvær. Stor tak til dagens sponsor,
Tøjeksperten Farsø v/ Jens Røschmann

Vinder Af Toej Eksperten Match 2019

Her ses alle vinderne og Jens Røschmann fra Tøjeksperten Farsø.