Klubmatch: Daglig´ Brugsen Hvalpsund maj 2019.

Søndag den 12. maj, havde Hvalpsund Golf Club klubmatch hvor Dagli´ Brugsen Hvalpsund var sponsor. Der var mødt 65 deltager op, selv om det var Mors dag og konfirmationsdag. Matchen blev gennemført i et perfekt vejr med sol og lidt vind.

Da det var Mors dag, havde Per Bisgaard en overraskelse til alle deltagende damer, som fik en rose udleveret. Men der var flere overraskelser, i anledningen af Hvalpsund Golf Club 10 års jubilæum i denne uge, fik alle deltager et dannebrogs flag og en lille flaske champagne. Derefter blev der taget billede af alle deltagere.

Der blev spillet i 3 rækker, i rækkerne A, B og C var der følgende vindere. I række A nr.1 Jørgen Brunsborg 33 p., nr. 2 Kurt Nielsen 33 p., nr. 3 Gert Hosbond 29 p. I række B nr. 1 Thorkil Skals 31 p., nr. 2 Kirsten Holm Nielsen 30 p., nr. 3 Nina Hansen 29 p. I række C nr. 1 Børge Poulsen 33 p., nr. 2 Eva Dalsgaard 32 p., nr. 3 Elisa Nyrup Nielsen 28 p.

Der blev også spillet nærmest flaget på følgende huller og vinder på hul 3 Elisa Nyrup Nielsen 4,68 meter, hul 7 Vibeke Nielsen 1,10 meter, hul 11 Arne Falborg 8,32 meter, Hul 15 Bjarne Møller 6,35 meter og hul 17 Erling Nielsen 6,15 meter.

Længste drive på hul 5, hos damerne Hanne K Madsen og hos herrerne Lindy Nielsen

Efter matchen var Dagli´ Brugsen vært med grillpølser, brød og en øl/vand pr. deltager. Stor tak til dagens sponsor, Dagli´ Brugsen v/ Per Bisgaard Hvalpsund.

Vinder Af Dagli Brugsen Matchen 1

Her ses alle vinderne ved klubmatchen Dagli´ Brugsen Hvalpsund 2019.

Alle Deltager 2019 Hvalpsund Jubilaeum

Alle deltager ved klubmatchen søndag den 12. maj 2019.