Jubilæumsmatch med gæster

Søndag den 19. maj i forbindelse med Hvalpsund Golf Club jubilæum var der jubilæumsmatch med inviterede gæster, samt en venskabelig match mod Viborg Golfklub.

Der var en rigtig dejlig dag og de 85 deltagere kunne nyde en dejlig formiddag på vores smukke golfbane i perfekt golfvejr

I rækkerne A, B og C var der følgende vindere.

I række A nr. 1 Jørgen Højrup Jensen 34 point, nr. 2 Søren Have 34 point, nr. 3 Morten Schak Kløjgaard 32 point, nr. 4 Bjarne Møller 32 point.

I række B nr. 1 Erling Nielsen 33 point, nr. 2 Anders West Lauritsen 33 point, nr. 3 Tommy Poulsen 31 point, nr. 4 Mogens Jensen 31 point.

I række C nr. 1 Arne Høyem 37 point, nr. 2 Karen Løve Lundgaard 35 point, nr. 3 Elisa Nyrup Nielsen 35 point, nr. 4 Birgit Overgaard 34 point.

Klubmatchen mod Viborg Golfklub blev vundet af den klub der havde det bedste gennemsnit og her slap gæstfriheden op, for Hvalpsund Glofklub vandt vandrerpokalen med 27 point mod Viborgs 24 point.

Efter matchen var der præmie overrækkelse samt frokost og hyggeligt samvær.

En kæmpe stor tak til dagens sponsorer.

Dsc02500b

Her ses alle vinderne ved søndagens jubilæumsmatch i Hvalpsund Golf Club.