Hair & Beauty Damematch 2019.

Hair & Beauty damematch blevet afviklet på Hvalpsund Golf bane søndag den 2. juni. Det var første gang hvor indehaver af Klip o Kjær v/ Elin Kjær og Beauty Boxen v/ Gilda Pereira har været sponsor til en golf match. Vejret var perfekt til golf og de 26 deltagende damer som var tilmeldt, havde det gode humør med.

Der blev spillet i 2 rækker A og B og spillet nærmest flaget på hul 7 og 15.

I A rækken var der følgende vindere nr.1 Kirsten Holm Nielsen 33 p. nr. 2 Karen Møller 33 p. og nr. 3 Linda Hosbond 32 p.

I B rækken var der følgende vindere nr.1 Birgit Overgaard 35 p. nr. 2 Mona Binderup 32 p. og nr. 3 Mette Sørensen 30 p.

Vinderne nærmest flaget på følgende huller: Hul 7 Linda Hosbond 0,27 meter, hul 15 Helle Lindstrøm 4,17 meter.

Derudover 2 lodtræknings præmier til en total makeover: De heldige vindere var Karen Lundgaard og Karen Margrethe Øgaard.

Efter præmieoverrækkelsen var der hyggeligt samvær, hvor Kilp o Kjær og Beauty Boxen havde arrangeret lækker tapas og vin samt en goodiebag til alle deltager.

Vinderne Af Match Søndag Den 2. Juni

Fra venstre Elin Kjær fra Klip o Kjær, samt alle de glade vinder og til højre Gilda Pereira fra Beauty Boxen