Afslutningsmatchen 2019

Afslutningsmatchen i Hvalpsund Golfklub 2019 blev en match for de virkelig seje golfspillere.

I silende regn under hele matchen, måtte vi kæmpe med mange nye små søer og vandløb på vores flotte bane. Når bolden efter slag landede på fairway og green, var rul og backspin en umulighed, for bolden landede med et plask og lå helt stille :-)

Afslutningsmatchen i 2019 blev med stor succes afviklet på både 9-hulsbanen og 18-hulsbanen, med efterfølgende fælles præmieoverrækkelse og spisning.

Et dejligt klubarrangement med tak til alle deltagerne for opbakning og højt humør.

Img 8870

Nogle af deltagerne fra 9-hulsmatchen med vinder John Severinsen 20 point. og nr. 2 Poul E. Dam 17. point.

Vindere Afslutningsmatch 2019

Den suveræne Vinder af 18-hulsmatchen Ernst Rieks med 36 point med Anders West på 2. pladsen med 30 point. Verner Nielsen på 3. pladsen med ligeledes 30 point nåede ikke med på billedet.

Efter afslutningsmatchen var der rigtigt dejlig mad fra Hvalpsund Marina, som tilmed sponsorerede et fantastisk kage og is bord til dessert.

Hvalpsund Marina 1

Tusinde tak til Peter og Mie ved Hvalpsund Marina for den gode mad.